27 Feb kl. 17.16

Körkort


 
Hej! Hade uppkörning idag och klarade det, så nu har jag körkort! Så himla skönt! Jag var ganska nervös innan men inspektören var jättesnäll och allt gick bra. Lånade bilen och hämtade Ellie och Louise efter skolan och åkte ner till varamon med bullar och varm choklad, super mysigt! Ska skjutsa några av tjejerna till träningen idag med, får se hur det går haha! Mammi var nästan mest nervös av oss så hon blev väldigt lättad när jag klarade det. Fick ett silver tur-armband av henne som en liten grattis present, superfint och enkelt!  Ska göra lite läxor och städa rummet nu innan träningen så vi hörs! puss
 
Postat i kategorin: Allmänt
20 Feb kl. 19.44

Lexington HOME

 
Postat i kategorin: Wanted
20 Feb kl. 15.48

Odd Molly

                                                                  
            
 
            
              
            

Denna kofta köpte jag i lördags till min mamma som fyller 48 år snart! Färgerna ser lite lustiga ut, men på den sista närbilden syns det ganska bra! Tror hon kommer gilla den för hon tycker om mysiga koftor och hon har faktiskt redan en från Odd Molly och det känns som hennes stil! Ett riktigt kap blev det då jag hittade den på rean så det kanske blir något mer om jag hittar! 
Postat i kategorin: New in
18 Feb kl. 15.00

Sportlov

Äntligen är det sportlov! Har vart dunderförkyld och hostat ett tag men nu är det bättre så ska snart ta bussen till Motala till Ellie för att jobba på våran fysik-labbrapport. I helgen övningskörde jag till mormor och morfar som bor utanför Gränna, när vi ändå var där passade vi på att gå lite på stan och där hittade jag äntligen en födelsedagspresent till mamma! Jag hittade en Odd Molly tröja på rean som jag tror hon kommer gilla, jag kanske visar senare i veckan. Igår firade vi pappas fru Anita så det har varit en ganska lugn helg, skönt! 
Ha det så bra så hörs vi om ett tag! 
Postat i kategorin: Allmänt
13 Feb kl. 18.04

Träningsoutfit




Nu när våren snart är här så är det ju dags att komma igång med att springa och motionera ute! Jag har inte införskaffat mig några nya träningskläder på ett tag nu så funderar på att köpa nått snyggt. Jag tror också att det blir roligare att träna om man har färgglada och fräscha kläder så då kanske det blir att man kommer ut och springer oftare. Just nu använder jag mig av ett par gamla joggingskor, löparthights, en sunkig t-shirt och en för stor mjukiströja, vilket känns sådär... H&M har ju väldigt mycket snygga träningskläder som också inte är dyra så kanske beställer nått där ifrån. Lite insperation bara, sakerna är från Nike, H&M och Röhnisch. 
Postat i kategorin: Outfit, Wanted
13 Feb kl. 16.16

Wanted


                                                                                                                                    
 
Postat i kategorin: Wanted
13 Feb kl. 14.14

Birthday

 
Hej! Jag fyllde som sagt år i torsdags och blev firad med frukost på sängen och fina presenter! Har dock haft fullt upp hela veckan och har därför inte kunnat sriva något. Jag fick bl.a det som är på bilden ovanför plus lite "flytta hemmifrån" saker som vinglas, martiniglas, brödrost, kokbok, kastrull och lite andra inredningsprylar. Plus pengar, presentkort och såklart KÖRKORTET. Ska köra halkan imorgon och är ganska nervös, men samtidigt spänd, hoppas det går bra och jag inte kvaddar bilen, haha! Fick också en förkylning med feber och huvudvärk i present så det blir ingen träning idag heller. Får plugga teori och göra läxor istället, kul! Nu ska jag skriva kemilabbrapport så vi hörs senare, kram!
 
Postat i kategorin: Allmänt
09 Feb kl. 15.47

New in

 
Vit skjorta från Lexington, dålig bild och ostrykt men så så simpel och fin. Puss


Postat i kategorin: New in
07 Feb kl. 13.17

GRATTIS LISA!

 
Idag fyller Lisa hela 18-fucking-år!!! Grattis, grattis till dig! Nu håller vi tummarna för att hon grejjar körkort snart med! Idag hade vi "assessment test" 8.00-11.00 sen slutade vi så det var skönt. Tänkte plugga lite biologi inför provet imorgon nu och käka lite mellanmål. Men Lisa kanske kikar in och berättar om hennes födelsedag och hur det känns att vara 18 senare! Dock är det ju 238 dagar kvar innnan det är min tur.... 
Vi hörs, puss Louise
Postat i kategorin: Allmänt
03 Feb kl. 01.59

En mysig lördagskväll

 
 
 
Har spenderat kvällen med Klara hemma hos mig och vi har inte gjort så mycket bara
myst, sett på film, snackat och ätit tre-rätters! Vi kände att vi kunde lyxa till det lite när
jag var ensam hemma för en gångs skull. På bilden ser ni våran asgoda efterrätt! 
                                                                                                       //Pussar Louise
 
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
02 Feb kl. 14.34

Lördagsbrunch

 
Fixade amerikanska pannkakor och blåbärssmoothie till syster och mig till brunch i förmiddags. Gjorde både med blåbär och med äpple, super gott! Igår var Ellie och Louise hos mig och åt middag, super mysigt!
 
Nu ska vi gå ut på promenad i det fina vädret och ikväll vankas tre-rätters och Melodifestivalen.
Ha det bra, kram Lisa!
Postat i kategorin: Allmänt