31 Mar kl. 21.28

Bedroom

 
Längtar tills jag får inreda mitt egen hus eller lägenhet! Skulle gärna se att sovrummet ser ut som ovan!
 
Postat i kategorin: Allmänt
31 Mar kl. 19.38

Happy Easter

Påsktårtan vi gjorde igår // all god maaaat // mitt påskägg från Louise // fina påsktuplaner
 
Hej och glad påsk! Nu är det äntligen påsklov vilket är jätteskönt. I torsdags var Louise hos mig och sov över och hade det mysigt eftersom att hon åkte till Egypten i fredags/lördags. Hon är där och solar sig och har det skönt nu! Inte alls avundsjuk, haha! Hon överraskade med påskägg innan hon skulle åka också, fullt med aftereight som jag äälskar, super mumsigt! 
 
I fredags fick jag och min syster påskägg på morgonen och vann båda två på våra lotter som vi fick, 20 och 40 kronor haha! Efter det var vi i Närke hos min moster och våra kusiner och åt påsklunch. Vi hade påskfest/middag hemma hos oss igår lördag och idag har vi varit hos mormor och fikat. Imorgon ska Elsa åka upp till Stockholm  så vi ska skjutsa henne till bussen och tar nog en sväng förbi IKEA och gallerian och ser om det är öppet! Sen ska vi troligtvis äta mat hos farmor med mina kusiner imorgon också, så det blir mycket mat! Kommer nog gå upp x antal kilon under påsken om det fortsätter såhär, haha!
 
Ha en fortsatt glad påsk, puss och kram!
Postat i kategorin: Allmänt
19 Mar kl. 18.20

Rosa

Tjena! Ikväll kommer Lisa hit för vi har studiedag imorgon så vi täkte mysa med lite film, chips, dipp och..... mango! Lisa har tydligen blivit besatt av det så vi köpte varsin tills ikväll! Imorgon får vi ser vad vi hittar på, kanske blir en upppdatering tillsammans för en gång skull om vad vi gör. Vi har pratat om att kanske åka till någon simhall (något man absolut aldrig blir för stor för). 

Angående bilderna så är jag ute efter en rosa stickad tröja nu till våren. De funkar ju även på sommaren för de svenska somrarna brukar ju inte vara speciellt varma, speciellt inte framåt kvällen. Jag tycker att det är så himla fint med ljusrosa kläder till en brun kropp! Sånna här tröjor är ju så himla användbara också, funkar till allt från jeans till en klänning! De är ifrån GANT och Morris. Ha det bra! Puss 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Wanted
14 Mar kl. 15.37

Vårkänslor

Några skaker som mer än gärna får flytta in i min garderob. Ljust och fräscht nu till våren! Den svarta Longchamp väskan har jag kollat på ett tag nu men det verkar som den är slut överallt. Har iallafall lagt en beställning på en så vi får hoppas att den kommer! Nu ska jag gå en promenad med Elsa i det fina men kalla vädret! Vi hörs, kram!
Postat i kategorin: Allmänt, Inspiration , Wanted
10 Mar kl. 21.39

Melodifestivalen

 
 
 
 
Gårdagen började med att Lisa och hennes syster kom och hämtade mig vid nio för en lite road-trip till Linköping. Efter lite missar hit och dit kom vi tillslut fram och alla tre fick faktiskt med sig något hem. På kvällen åkte jag och Lisa till Ellie för att käka, se på melodifestivalen och dregla över hur jävla snygg Anton Ewald är!  Jag tyckte verkligen det var rätt låt som vann för Robin är så himla duktig! Idag har jag varit ute och sprungit, övningskört lite och vart hos farmor och farfar och ätit. Tänkte hinna plugga lite till ett idrottsprov vi har på onsdag innan jag lägger mig så vi hörs! Puss & Kram 
 
Postat i kategorin: Allmänt
03 Mar kl. 21.24

LEXINGTON Hoodie

 
 
 
Köpte mig i fredags en ljusgrå Hoodie från Lexington. Skön, mysig och snygg! 
 
Postat i kategorin: New in